Presales támogató menedzser

Rólunk

Az EURO ONE Zrt. az egyik legjelentősebb és legstabilabb magyar rendszerintegrátor, átlátható, jelenlévő magyar tulajdonosi háttérrel, a Bravogroup holding tagja. Nálunk nincsenek felesleges „multis” dokumentálások, üresjáratok, aki nálunk dolgozik egy átlátható csapat tagja, s támaszkodhat a valóban erős tudású mérnöki és tanácsadói háttérre, valamint a tapasztalt vezetők támogatására. Az hazai szinten jelentős értékesítési csapat pedig ezen három üzletágra alapozva hozza be az évi több tízmilliárd forintos bevételt.
Az Infosec üzletág 15 éve alatt az egyik legnagyobb hazai kiberbiztonsági kompetenciaközponttá vált, a nemzetközileg is elismert – és EMEA szinten folyamatosan feladatot ellátó - mérnök és tanácsadó csapaton kívül csak a működéshez feltétlenül szükséges csapattagokból áll. A legnagyobb privát és állami nagyvállalatoknak, kormányzati ügyfeleknek és középvállalatoknak is dolgozunk. Büszkék vagyunk rá, hogy magyar piac legkomplexebb rendszereit mi építhettük fel és dolgozhatunk velük nap mint nap.
Fő technológiák és szakterületek: SIEM, SOAR rendszerek; Tűzfal, IPS és hálózatelemző rendszerek; fejlett végpontvédelmi, e-mail és felhő szolgáltatásvédelmi rendszerek; identity management és access management megoldások; kockázatelemzés, információbiztonsági szabályzatok, megfelelőségi keretrendszerek alkalmazása, GRC támogató eszközök.

Mi a célunk?

Itthon a sokrésztvevős magyar piacon a meglévő piaci részesedésünk bővítése azáltal, hogy az egyes ügyfeleinket jól megértve a legújabb ésszerű technológiát tudjuk javasolni, illetve, hogy a kiberbiztonsági szakma minden területén képesek vagyunk magas szinten tehermentesíteni őket. Célunk, hogy segíthessünk minél értékesebb eredménnyel, legyen az a folyamatok, szabályzatok kialakítása, a rendszerek megtervezése vagy kiépítése, finomhangolása vagy ami jelenleg a legfontosabb: tapaszalt kollégák segítségével a mindennapi fenyegetések elemzése, támadások elhárítása is a mi feladatunk. Nyugat-Európában célunk, hogy menedzselt szolgáltatásainkkal dinamikus növekedést produkáljunk, s középtávon ott is egy elismert szereplőjévé váljunk a kiberbiztonsági piacnak.

Kit keresünk?

Egy olyan csapattagot, aki a frontvonalban támogatja egyrészt az értékesítők munkáját, másrészt az üzletág üzletfejlesztési feladatait. Szívesen vesz részt és nyilvánul meg külső és belső egyeztetéseken, s ezek során képviseli az üzletág megoldásait, képességeit.

Mi a feladat?

A napi feladatok között az alábbiak várhatóak:
 • értékesítési lehetőségek egyeztetése az értékesítőkkel, valamint az üzletág szakértőivel
 • részvétel az értékesítési kampányok előkészítésében, lekövetésében
 • prezentációk, ajánlatok, kalkulációk és szerződések készítése
 • gyártói egyeztetéseken részvétel
 • részvétel szakmai anyagok, előadások, blog cikkek készítésében
 • időszaki kimutatások készítése

Mit várunk, minek örülünk?

 • Legfontosabb, amit várunk az a „nyerni és növekedni akarás” képessége
 • Informatikai iparágban szerzett tapasztalatot
 • Értékesítési területen szerzett tapasztalatot
 • Informatikai-, vagy IT biztonsági területen szerzett tapasztalat előny
 • Tanulás szándéka, nyitottság a cég és a megoldások megismerése felé

Jelentkezem