Üzleti alkalmazások

A vállalati munka szervezésének támogatásához számos üzleti területen kész megoldásokat kínálunk partnereink számára.

Alkalmazásfejlesztés

Képzett fejlesztői csapatunk a Microsoft által meghatározott módszertani keretekre támaszkodó .NET alkalmazások fejlesztésére szakosodott. Egyedi fejlesztésű szakrendszereink a nagyvállalati környezethez alkalmazkodva jól skálázhatók, emellett igény szerint paraméterezhetők.

Projektkommunikáció és tanácsadás

A fejlesztési projektek sikere nem csupán a szállított informatikai megoldás minőségén múlik. A siker kulcsa általában a felhasználói elégedettség, mely jól tervezett előzetes kommunikációval, és a motiváció folyamatos fenntartásával egyidejűleg hatékonyan növelhető. Projektjeinkhez éppen ezért kommunikációs tanácsadó is csatlakozik, aki jól tervezett eszközrendszert kínál a sikeres bevezetéshez, és a további feladatok folyamatos támogatásához.

Termékeink

A vállalati munka szervezésének támogatásához számos üzleti területen kész megoldásokat kínálunk partnereink számára, például:

  • Vállalati intranetek
  • Feladatkezelés
  • Jogosultság menedzsment
  • Beszerzéstervezés és –menedzsment

Feladatkezelő

Leginkább nagy szervezetekben keletkező, nagytömegű feladat nyilvántartására és mindennapi kezelésére kialakított rendszer, mely egyaránt támogatja a hierarchikus és a projekt jellegű feladatkiosztási modellt is. Rendelkezik erőforrás tervező modullal, valamint a kanban módszertanban megszokott feladat menedzselő felületekkel. Integráltan együttműködik az Outlook-kal, a MsProject Serverrel és a SharePoint-tal is.

Jogosultság menedzsment, szoftverleltár

A rendszer alkalmas a vállalati szoftverleltár kezelésére, emellett automatikusan adminisztrálja a szoftverekhez kapcsolódó felhasználásokat.

Lefedi a jogosultság igénylések teljes folyamatát: beleértve az engedélyezés menetét, a feladatok kiosztását és a visszaellenőrzés lépéseit is. Egyedi fejlesztésünknek köszönhetően a rendszer képes a jogosultság kiosztási feladatok automatizált végrehajtására is.

Beszerzéstervezés-, és menedzselés

A rendszer három modulja átöleli a beszerzés teljes életciklusát. Az első alappillére, a beszerzés tervező modul a tervsorok benyújtását, illetve a kapcsolódó egyeztetési és engedélyezési folyamatokat támogatja. Az erre épülő igénylés modul a beszerzési terv megvalósulását monitorozza, valamint az igénylési folyamat kezelését teszi lehetővé. Végül a tényleges beszerzés támogató modul a folyamat során keletkező dokumentumok kidolgozásáért, jóváhagyásáért és a beérkező ajánlatok elbírálásának támogatásáért felelős.

Önkormányzati étkeztetési rendszer

Az alkalmazás az önkormányzati gyermekétkeztetés nyilvántartási, illetve munkafolyamat támogató rendszere, amely a klasszikus intézményi felületeken túl online étkezésigénylési és menedzselési felületet is biztosít szülők számára.

SharePoint alapú megoldások

Munkánk során kiemelt szerepet kap a SharePoint alapú megoldások tervezése, szállítása és bevezetése, melyek az üzleti élet számos területén nyújtanak segítséget.

A tevékenységgel lefedett üzleti területek:

  • Vállalati intranet megoldások
  • Munkafolyamat támogatás
  • Projektmunka támogatása
  • Csoportmunka kezelés
  • Dokumentumtárolás és –visszakeresés
  • Irodai munka szervezése

Vállalati intranet megoldások

Modulkészletünk alapjait a vállalati intranet építő köveiként felhasználható megoldások alkotják: hírkezelés, banner, felmérés, jelentkezés, galéria, apróhirdetés, stb. E megoldásoknak valódi értéket a rugalmas adminisztráció, és a személyre szabható felületek jelentik.

HR és képzéstámogatás

Ebbe a témakörbe azokat a megoldásokat soroljuk, melyek a kompetencia nyilvántartás, képzéstámogatás, rendezvényszervezés és tudásmenedzsment témakörben kerültek kialakításra, például: felmérés és jelentkezés modulok.

Központban a dokumentum

A SharePoint kedvező dokumentummenedzselési tulajdonságait kihasználva kényelmes és korszerű megoldásokat alakítunk ki a szerződések, belső szabályzások és utasítások előállítására, valamint ezek jóváhagyási folyamatának és jogosultságfüggő elérésének biztosítására.

Hatékonyabb munkaszervezés

A mindennapi munkafolyamatok komplex és hatékony támogatására alkalmas megoldásaink korszerű igénylési felületeket biztosítanak mind az ügyintéző, mind pedig az igénylő fél számára. Ezek közül a legelterjedtebbek a tárgyalófoglalás, irodaszer vagy repi igénylés, vállalati flottakezelés, és szabadságigénylés.

Projekttámogatás

A SharePoint csoportmunka-támogatási eszközrendszerének, valamint az MsOffice-ba integráltan beépülő dokumentumkezelési szolgáltatásainak köszönhetően kiváló alapot nyújt projektmunka támogatási megoldások kialakítására. E szolgáltatáscsomag lehetőségeinek kihasználására nyújtanak megoldást projekttámogató alkalmazásaink.