Karrier

Légy tagja jövőt formáló csapatunknak tudásoddal, energiáddal.

Nyitott pozícióink

Miért jelentkezz hozzánk?

 

Stabilitás

Stabilitás
Vállalatunk több tíz évre visszatekintő múltja biztonságot és stabilitást jelent munkavállalóink számára. Fontosnak tartjuk a különböző generációk hatékony, egymás támogatására épülő csapatmunkáját, valamint a hosszútávú elköteleződést és a dolgozói elégedettséget.
 

Családbarát környezet

Családbarát környezet
A munka és a magánélet kiegyensúlyozott szervezése a jó teljesítmény alapja. Ezért alkalmazkodunk a magánélet szervezésével járó változásokhoz. Kismamáknak, diákoknak részmunkaidős állás lehetőséget tudunk biztosítani. A nyolc órában dolgozó kollégáknak pedig nem kell szabadságot kivenni ügyeik intézéséhez. A munkaidő rugalmas szervezésében is partnerek vagyunk.
 

Egészség és környezettudatosság

Egészség és környezettudatosság
Hétköznapjaink során is ügyelünk az egészség- és környezettudatosságra egyaránt. Hetente kétszer van gyümölcsnap, illetve irodáinkban ügyelünk a tisztaságra, és a szelektív hulladékgyűjtésre.
 

Sportolási lehetőségek

Sportolási lehetőségek
Az egészségtudatosság jegyében a sportolási lehetőségeket is támogatjuk. Ennek köszönhetően az alábbi ingyenes tevékenységek közül lehet választani, amelyekhez a jó társaság adott: Squash, Foci, Úszás, Kondi, Aerobic, Futás, Asztalitenisz
 

Rugalmas munkavégzés/
Home office lehetőség

Rugalmas munkavégzés/
Home office lehetőség
Egyes területeken munkádat végezheted az irodán kívül vagy az irodában rugalmas időbeosztásban is.
 

Szakmai tudás és fejlődés támogatás

Szakmai tudás és fejlődés támogatás
A stabil vállalati háttér mellett lehetőséget biztosítunk a szakmai kompetenciák folyamatos elmélyítésére. Munkatársaink saját szakterületüknek megfelelő integrációs képzéseken vesznek részt, emellett támogatjuk a különféle kurzusrészvételi és a nyelvtanulási szándékokat is.

Történeteink

  • Simon Tarzíciusz Pál
  • Tasiné Kola Márta
  • Tuza Gábor

6 éve jelentkeztem gyakornoknak az EURO ONE Számítástechnikai Zrt-hez és bár gyakornokot akkor éppen nem kerestek, lehetőséget kaptam, hogy személyi asszisztensként elhelyezkedjek a fejlesztési területen. Az első pár hónap után fokozatosan bevontak a kollégák kisebb-nagyobb projekt feladatokba és közben rengeteget segítettek, hogy megismerjem a belső folyamatainkat, az ügyfélkezelést és az eszközrendszert, amivel dolgozunk. Mire az egyetemet befejeztem megkaptam életem első önálló projektjét, az MVM Paksi Atomerőmű intranet portáljának felhasználói támogatását (informatikai és kommunikációs támogatás). Az első év sikerei után az MVM Csoport többi társaságánál is bevezetésre került a szolgáltatás, ennek köszönhetően a következő 2-3 évben szinte csak tanácsadói tevékenységet végeztem. Rengeteg élményt és hasznos tapasztalatom szereztem ebben az időszakban.
A projektvezetéssel 2 éve kezdtem el ismerkedni, a kezdeti nehézségek leküzdése után azt gondolom, hogy jót tett a váltás. Az új feladatkör szakmailag és emberileg is érettebbé tett. Bár a feladataim korábban is változatosak voltak, projektvezetőként sokkal komolyabb és összetettebb problémákat kell napi szinten kezelnem.
Azt gondolom, hogy pályakezdőként, első munkahelynek az EURO ONE nagyon jó választás. Ad egy stabil, jó minőségű szakmai alapot, amivel gyakorlatilag a piacon bárhol megállhatjuk a helyünket és lehetőséget biztosít arra, hogy megtaláljuk, hogy melyik terület az, ahol a legtöbbet ki tudjuk hozni magunkból.
Hiszek abban, hogy addig nem érdemes munkahelyet váltani, amíg mindent amit csak lehet, meg nem tanultam a kollégáktól. Minél jobban belelátok a többiek munkájába, annál kevésbé hiszem, hogy egyszer eljutok oda, hogy már nincs mit tanulnom tőlük.

Iskolai tanulmányaim befejezését követően, 1999. júniusában felvételt nyertem a Műszertechnika-Computer Rt-hez (mai EURO ONE Számítástechnikai Zrt), mint ügyfélszolgálati asszisztens. Feladatom a szervizelési folyamatok adminisztrációs végigkísérése, ami a hibarögzítéstől kezdve, az ügyfelekkel való kapcsolattartáson át, egészen a számlázásig tart. Az évek során projektekben való adminisztrálásban, szállítások leszervezésében is részt vettem, amivel új tapasztalatokra tettem szert. Jelenleg is a cégcsoport szervizében tevékenykedem. És bár munkám lényegi része nem változott, mégis a cég növekedésének köszönhetően feladatom érdekesebb lett. Elmondhatom, hogy minden nap tanulhatok valami újat, ami tudom, hogy előre visz. Büszkeséggel tölt el, hogy immáron több, mint 16 éve az EURO ONE-nál dolgozhatok, tevékenységemmel hozzájárulva a cég eredményességéhez. Természetesen itt szeretném kiemelni jelenlegi és régi munkatársaimat is, akiknek sokat köszönhetek, hogy munkámban segítségemre vannak, voltak.

2014-ben a Mérnök Informatikus BSc oklevelem megszerzése után csatlakoztam az EURO ONE Számítástechnikai Zrt. kereskedelmi csapatához mint Office 365 megoldás szakértő.
Amikor bekerültem a cég életébe a munkaköröm is új volt a csapaton belül, ezért közösen alakítottuk ki az elvárásokat, határoztuk meg a tevékenységeimet.
Hamar megtapasztaltam a jó légkört és kollégáim támogatását, akiktől sokat tanultam miközben a piacról tapasztalatot szereztem.
Számomra elvárás volt az egyetem befejezése után, hogy a munka amit végzek élmény legyen ezt pedig maximálisan megtaláltam itt, mivel az ügyfeleknél folyamatosan új kihívásokkal találkoztam, amire egy jó csapattal támogatásával sikeresen megoldásokat adhatunk.
Mivel egy folyamatosan fejlődő termékkörrel foglalkoztam, lehetőséget kaptam az informatika más területeibe is betekintést nyerni és képezni magamat, miközben elvégeztem a programtervező informatikus mesterkézést.
További pozitívum, hogy felvételem óta a piac növekedésével és változásával, a pozícióm fejlődésére is lehetőséget kaptam.
Jelenleg a pénzintézeti ügyfelekkel foglalkozó területen dolgozom ügyfélmenedzserként képviselve a cég fejlesztési, IT információbiztonság és hálózatintegrációs, rendszerintegrációs területeit.
Egyetemi tanulmányaim során megtapasztaltam, hogy csapatban gondolkodva, egymást segítve többet érhetünk el és ez beigazolódott a munkahelyemen is, hiszen folyamatosan közösen építkezünk és új lehetőségeket keresünk, a céljaink eléréséért közösen dolgozunk.

Immáron 4 éve dolgozom az EURO ONE Számítástechnikai Zrt.-nél. Friss diplomás pályakezdőként annak ellenére, hogy informatikai végzettségem van, kicsit félve jelentkeztem a céghez, amelyről tudtam, hogy a profiljai közé tartoznak a különböző IT tanácsadások, egyedi fejlesztések illetve a számomra teljesen ismeretlen SharePoint nyújtotta szolgáltatások bevezetése, támogatása. Hamar beigazolódott, hogy félelmem alaptalan volt, ugyanis rengeteg segítséget és támogatást kaptam már rögtön első napjaimban. Számomra hatalmas pozitívum volt, hogy kipróbálhattam magam több irányban is, ezzel is lehetővé téve, hogy valóban azzal a munkakörrel foglalkozzam, amivel szeretnék, és amit szívesen csinálok napi 8 órában (természetesen a cég keretein belül). Rövid időn belül belekóstolhattam a tanácsadói életbe, illetve kipróbálhattam magam a FrontEnd, konzulensek fejlesztők világában is. Ez utóbbi volt, ami igazán közel állt hozzám, így lassan kettő és fél éve SharePoint konzulensként tevékenykedem. Ittlétem alatt részt vehettem különböző szakmai képzéseken és rengeteg új dolgot tanulhattam meg a kollégák által, így jelenleg fő feladataim közé tartoznak a különböző SharePoint alapú FrontEnd fejlesztések illetve az ügyfélcentrikus feladatok végrehajtása. Én nagyon szeretem, hogy gyakorlatilag folyamatosan nagynevű magyar ügyfelekkel dolgozunk, és ami számomra nagy öröm, hogy egyre inkább „csöpögnek” be a külföldi projektek is. Ami viszont igazán büszkeséggel tölt el, hogy mára (egészen rövid időn belül) ott tartok, hogy az általam az elején teljesen ismeretlennek és félelmetesnek titulált SharePoint-ból szakmai és felhasználói oktatásokat tartok ügyfeleinknek vagy épp én taníthatom az új kollégáinkat.

Életképek az EURO ONE-nál
Egyik sem neked szólt? Ne aggódj!
Mindig keressük a tehetséges embereket bármely pozícióra,
küldd be az önéletrajzod!
Jelentkezem