Cyber Summit 2020

MEGHÍVÓ

Cyber Summit 2020

A LEGFONTOSABB IT BIZTONSÁGGAL FOGLALKOZÓ ESEMÉNY

KONFERENCIÁNKAT VIRTUÁLIS FORMÁBAN MINDENKÉPPEN MEGTARTJUK!

Harmadik alkalommal kerül megrendezése a CYBER SUMMIT, amelyet idén az EURO ONE és az RSA közösen szervez. A rendezvényen a legfontosabb kiber biztonsági kérdések mellett  foglalkozunk azokkal is, amelyek mára jelentősen átalakították az IT világot.  

Időpont: 2020. 05. 07. 9:00-17:00  

A RENDEZVÉNY TÉMÁI
AI avagy a Machine Learning 
Az AI szerepe a jövőben  
A kiber biztonság automatizálása 
Ipari környezetek biztonsága 
Hunting-Ransomware kockázatok 
RSA MITRE-att&ck framework 
Felhasználói viselkedés 
Kiber érettség 
Kibervédelmi műveleti központ 
Esettanulmány 

ELŐADÓK

Zoltán Izsák

CISA, Euro One Zrt.

Identity management

(IDM) projekt – a kezdetektől a befejezésig 1 órán belül

Ambiciózus próbálkozásom megmutatja, hogy az RSA IGL-t hogyan lehet megvalósítani az alapvető funkciókkal mindössze 1 órán belül! Csalni fogok, mivel általában elkészített adatokat és útmutatón kívüli munkafolyamatokat fogok felhasználni, de az IDM-re irányuló fő felhasználási eseteket lefedjük.

Lesku Gergely

Euro One Zrt.

SOC építés kora

SOCWISE történet

Ma nehéz túlértékelni a kiberbiztonsági csapatokra nehezedő nyomást. Több fenyegetés, több vektor, okosabb bűnözők és több pénz van a játékban. Azok az évek, amikor a CE régió nem volt célpont véget ért: minden nap Közép-Európában is új ransomware keletkezik. DE: Van valami segítség odakinn, és ez nem Jedi parancs, hanem az erő is megvan hozzá. Ismerkedjen meg a SOCWISE ASOC-al, amely a legújabb fegyvereket használja, mint például az UEBA & SOAR; a MITER ATT&CK, amely 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkező csapattal bővül. Sok erős SOC-ot és SIEM-et építettünk, és készek vagyunk megosztani, hogy milyen fegyvereket kell használni és hogyan kell elkerülni a támadást.

Kovács Erik

Euro One Zrt.

A proaktív védelem

Threat hunting from network traffic

Jó, ha reaktív védelmi mechanizmusa van az infrastruktúrában. Felismerheti a gonoszt, ha tudja, hogyan néz ki. De mi van, ha nem tudod, hogyan néz ki? Aztán jött a proaktív védelem! Ne várja meg, amíg a gonosz kárt tesz, vadássza le mielőbb!

Szabó Gábor

...

Keep calm and respond

A kiberbiztonsági események kezelésének gyakorlati útmutatója

Az SOC támogató technológiája és eszközrendszere az utóbbi évtizedekben gyorsan megváltozott, mivel az elmélyülő támadó technikák folyamatos alakítást igényelnek a védelmi oldalon. Ennek ellenére a kiberbiztonsági eseményekre adott válasz alapvető elemei változatlanok maradtak. Az előadás áttekintést nyújt ezekről a létfontosságú lépésekről, amelyek elengedhetetlenek a hatékony kiberbiztonsági események észlelésének és reagálásának képességéhez. Ezen felül kiemeli a tényezőket és a lehetséges fejlesztési tényezőket, amelyek felhasználhatók a fejlesztésekhez

Hüvelyes Péter

Euro One Zrt.

Intézkedések az elérhető növekedéshez

SOC érettségi értékelés

Természetesen szükség van a SOC képességek érettségének mérésére, mivel az eredmény értékes információkat szolgáltat több szempontból. Csak néhány említésre méltó, hogy a képesség jó állapotban van-e a jelenlegi állapotban, hogy szükség van-e fejlesztésre a kívánt állapot eléréséhez, vagy módosítani kell-e a fejlesztési tervet. Az előadás egy olyan megközelítést mutat be, amely a kiberbiztonsági események észlelési és reagálási képességének érettségét a belsőleg elismert irányelvekkel és a bevált gyakorlatokkal összhangban ismerteti meg. Áttekintést nyújt az értékelési folyamatról, az eredmények értelmezéséről, és bemutatja az értékelés RSA Archer alapú megvalósítását.

Amy Blackshaw

RSA, Termékigazgató

Megtalálni az ismeretlent: Felhasználói viselkedés és gépi tanulás

Az egyre bővülő támadási felületek, különösen a távoli munkavállalók közelmúltbeli növekedése miatt, a fenyegetésekkel szembeni védelem – kezdve a termékekkel szembeni rosszindulatú szoftverektől a belső fenyegetések és a kiberbűnözőkön keresztül a szponzorált kizsákmányolásokon és a hackeri tevékenységen át a terroristákig – egyre komplexebb. A leválasztott silók és a következetes adatformátum hiánya, a megelőzési, megfigyelési, észlelési vagy vizsgálati technológiákban továbbra is nehézséget jelent a teljes kép értelmezésében. A rendszerek túl gyakran támaszkodnak a szabályalapú észlelésre, és még nem alkalmazzák az adattudomány alapú megközelítést. Ez a munkamenet az RSA NetWitness UEBA gépi tanulási képességeire összpontosít, és arra, hogy ezek hogyan segíthetnek felfedezni azokat a fejlett és célzott támadásokat, amelyek az aláírás-alapú eszközökből hiányoznak. Megtudhatja, hogy az RSA NetWitness UEBA miként fedez fel az ismeretlen, rendellenes és összetett, fejlődő veszélyforrásokat azáltal, hogy felismeri a felhasználói viselkedés anomáliáit.

Dr. Zulfikar Ramzan

RSA, Műszaki vezérigazgató

Mesterséges intelligencia és kiberbiztonság: A mítoszok lebontása és a digitális jövő reális irányának ábrázolása

Mivel egyre több vállalat kezdte alkalmazni a mesterséges intelligenciát (AI) és a gépi tanulást (ML) vállalkozásában, a kiberbiztonsági szakemberek megkezdték annak fontolgatását is, hogy ezek a technológiák hogyan befolyásolják az iparágukat. Noha az AI és az ML nagyszerű ígéretet tesz a rutin folyamatok és feladatok automatizálására és a fenyegetések felismerésének felgyorsítására, ezek nem csodamegoldások minden esetre. Az előadás által láthatják, hogy ezek a technológiák mit és mit nem tudnak végrehajtani egy kiberbiztonsági programban valós gyakorlati példákon keresztül.
A résztvevők megtanulják:

  • Milyen kiberbiztonságot kínál valójában az AI & ML az elkövetkező években.
  • Hogyan hozhatjuk össze ezekkel a rendszerekkel kapcsolatos kockázatokat az általános kockázati szintre, hogy tudjuk, hogy jó üzletet csinálunk.
  • Valós példák, amelyek bemutatják a technológia kilátásait és korlátozásait.

Pintér Róbert Phd.

Reacty Digital - üzletfejlesztési igazgató
BCE - egyetemi adjunktus

Az emberiség jövője tele van rejtélyekkel.

Kilátásainkat a jövőre nézve igen sok ködfolt fedi be. Mi fog történni velünk a közeljövőben? Hogyan néz majd ki a jövő? Megpróbálom megválaszolni ezeket a kérdéseket. Az előadásom az emberiség jövőbeli választásainak és esélyeinek taglalására épül. Például, hogyan befolyásolja az mesterséges intelligencia az emberiséget, és mi fog történni az információbiztonsággal a jövőben? Milyen társadalmi tendenciák befolyásolják azt? Fontos azt is tárgyalni, hogy a vállalati IT-biztonság a jövőben milyen szerepet tölt be és hogyan fogja befolyásolni a világot és a munkaerőpiacot.

A rendezvény nemzetközi, az előadások nyelve angol.  

AMIÉRT ÉRDEMES ELJÖNNI
Az exkluzív környezet
Megismerhet hatékony, használható biztonságtechnikai eszközöket
Egész nap folyamatosan tanulhat
Tapasztalatot cserélhet szakmabeliekkel 
Szakértők válaszolnak kérdéseire

A rendezvényen való részvétel INGYENES, de a limitált férőhelyek miatt regisztrációhoz kötött.
Regisztráció kezdete: 2020 február 23.
Foglalja le saját helyét még ma!

Jelentkezési határidő:
2020.március 30.  

REGISZTRÁLJON MÉG MA! 


Kérdése van? Keresse munkatársunkat: Bak Bernadett 0630630625

MÁJUS

07

CYBER SUMMIT 2020