FONTOS NEMZETKÖZI ELISMERÉST SZEREZTÜNK

AZ EURO ONE SZÁMÍTÁSTECHNIKAI ZRT. NYERTE AZ EMEA ASOC ÉV PARTNERE DÍJAT AZ RSA-NÁL

​Az RSA, az EMC biztonsági divíziója, cégünk egyik stratégiai partnere, 2015. november 2-án tartotta éves partner konferenciáját, RSA EMEA Partner Council néven, Abu-Dhabiban. A rendezvény ebben az évben először a Partner First alcímet kapta, mely egy exkluzív, országonként csak egy-két cégnek szóló rendezvénnyé alakult, ahol az RSA betekintést adott többek között stratégiai terveibe, jövő évtől megváltozó partner stratégiájába. A rendezvény fontosságát mutatja, hogy megjelent az RSA minden EMEA felsővezetője, sőt még elnöke, Amit Yoran is. A rendezvényen került sor az „Év partnere" díjak kiosztására is, ahol cégünk, nagy örömünkre és büszkeségünkre az

EMEA ASOC partner of the year díjat vehette át.

A díj mellett fontos megemlíteni, hogy cégünk a teljes EMEA (Europe, Middle-East and Africa) régióban a közé a három cég közé tartozik, akire az RSA kiemelt figyelmet szeretne fordítani a közeljövőben.
A díjat több mint 10 éves elkötelezett partnerségünkért, kimagaslóan komoly projektjeinkért, Professional Service tevékenységünk szakmai színvonaláért kaptuk.