Az EURO ONE Számítástechnikai Zrt. elismert Palo Alto Networks Nextwave Diamond Channel partner lett

Budapest, 2021. szeptember 1. – Az EURO ONE Számítástechnikai Zrt. a mai napon bejelentette, hogy Palo Alto Networks® NextWave Diamond Channel Partnerré vált. Az EURO ONE Számítástechnikai Zrt. csatlakozik azon kiválasztott channel partnerek csoportjához, akik sikeresen teljesítették a Diamond partneri szint elvárásait, teljesítményük, képességeik és az üzleti követelmények alapján.

"Büszkék vagyunk arra, hogy megvalósítottuk célunkat, és sikeresen elértük a legmagasabb szintű partnerséget. Ez azért is nagyon fontos számunkra, mert mi vagyunk az első magyar tulajdonú és alapítású cég, amely teljesítette a NextWave program feltételeit. Örömmel csatlakozunk a Palo Alto Networks Diamond partnerei közé, hogy legjobb tudásunk szerint megvédjük ügyfeleinket az egyre komolyodó kibertámadásoktól." – mondta Sajó Péter az EURO ONE Számítástechnikai Zrt. InfoSec üzletágvezetője.

"A kiberbiztonsági iparág fejlődésével NextWave partnereink létfontosságú szerepet játszanak abban, hogy közös ügyfeleinket segítsék a sikeres kibertámadások megelőzéséhez szükséges termékek implemtálásában", mondta Karl Soderlund, a Palo Alto Networks globális értékesítési csatornákért felelős alelnöke. "NextWave Diamond Channel Partnerként az EURO ONE Számítástechnikai Zrt. bizonyítottan megfelelő szakértelemmel rendelkezik ahhoz, hogy portfóliónkat szállítani, menedzselni és integrálni tudja, így növelve a biztonságot napról-napra."

A NextWave Channel Partner Program olyan, az értékesítési folyamat előtt, közben és után is használható képességeket biztosít a partnerek számára, melyek segítségével sikeresen kezelhetik a világ legnagyobb biztonsági kihívásait, felhasználva a mesterséges intelligencia, az analitika, az automatizálás és biztonsági vezérlés legújabb áttöréseit is magába foglaló folyamatos innovációt. Ezek a képességek nélkülözhetetlenek az optimális ügyfélélmény biztosításához. Éppen ezért, a partnerek programban elért eredményeit proaktív módon ellenőrzik és évente értékelik.

Ha többet szeretne megtudni az EURO ONE Számítástechnikai Zrt-ről, látogasson el a www.euroone.hu oldalra.

Az EURO ONE Számítástechnikai Zrt-ről:

Az EURO ONE Számítástechnikai Zrt. a Bravogroup Holding részeként meghatározó tagja hazánk több mint 6000 embert foglalkoztató magyar tulajdonú infokommunikációs vállalatcsoportjának. Több évtizedes tapasztalata mellett 2021-ben már több mint 130 szakembert foglalkoztat és több mint 10 Mrd Forint éves forgalmat menedzsel. Kezdetektől fogva nagyon fontos volt hogy a megszerzett tapasztalat értékké váljon, ezért az elmúlt évtizedekben olyan szakmai kompetenciát építettek ki, amelyek kiemelkedővé teszik az olyan komplexitású projektek sikeres megvalósításában is, amelyek feszített ütemterv mellett akár több tízezer eszköz tervezését, telepítését igénylik több ezer helyszínen. Az EURO ONE Zrt. Infosec üzletága 15 éve alatt az egyik legnagyobb hazai kiberbiztonsági kompetenciaközponttá vált és világszerte közel 40 szakértővel dolgozik.

Media Contact
Bernadett Bak
Head of marketing
bak.bernadett@euroone.hu
+36306306025