SIEM csereprogram

Legyen Öné ingyen a SIEM piac egyik legjobb megoldása!
Cserélje le jelenlegi SIEM eszközét plusz költségek nélkül az RSA Netwitness megoldásra. Az RSA Netwitness SIEM rendszerét a Gartner a legjobbak közé sorolta idei piaci elemzésében.
Ne elégedjen meg valamilyen „kicsi-olcsó” megoldással, támaszkodjon a legjobb rendszerre!

Az akció tartalmazza:

  • NEM KELL FIZETNIE AZ RSA NW LICENSZÉRT, azt ingyen adjuk
  • NEM EMELKEDIK jelenlegi terméktámogatási költsége, az RSA maintenance díja pont annyit lesz, mint amennyit jelenleg is fizet a jelenlegi megoldásáért.
  • VIRTUÁLISAN AKÁRMEKKORA rendszert építhet, lefedhet több telephelyt is, akár több ezer logforrást is

Az RSA Netwitness for Logs megoldása képes az összes releváns log begyűjtésére, azok elemzésére, analizálására, megjelenítésére, illetve szabály alapú riasztásokra, akár korrelációs alapokon is. A Netwitness for Logs megfelelően tördeli és teszi kereshetővé az adatokat, melyek segítségével egyszerűsödik az üzemeltetési osztály feladata. A megoldás opcionálisan képes threat információkat kezelni, hálózati forgalmat analizálni, viselkedéselemzési modult, illetve akár EDR funkciót is támogat. Ezek mellett akár automatizált válaszlépéseket is tud kezdeményezni, hogy csökkentse a hibajavítási időt.

További információ: https://www.rsa.com/en-us/products/threat-detection-response/siem-security-information-event-management

Amennyiben érdekli a program, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a következő email címen:
newsletter@euroone.hu