Fizikai, virtuális és felhős mentési megoldások a Veeam-től

Miközben a vállalkozások átköltöznek a felhőbe, a Veeam bármekkora méretű ügyfeleknek képes biztosítani a stratégiai Availability kapacitást és az adatkezelési platformot. A Veeam Availability Platform bármilyen virtuális, fizikai vagy felhőalapú munkaterhet támogat, beleértve a privát, nyilvános, szolgáltatott szoftver (SaaS) vagy kezelt felhőből álló, többfelhős környezeteket is.

A Veeam Agent technológia integrálásra került a Veeam Availability Suite™ termékbe, amely minden virtuális, fizikai és felhőalapú munkateher számára biztosítja az adatvédelmet – egyetlen konzolon keresztül, és hamarosan az ÚJ 9.5 Update 3 verzióban is elérhető lesz. Ezzel a frissítéssel a Veeam továbbra is segíti új szintre emelni a folyamatos üzletmenetet és a rugalmasságot. Az Availability és az adatvédelem kiterjesztése a virtuális munkaterheken kívül a következőkre nézve is megvalósul:

  1. Windows vagy Linux rendszert futtató fizikai szerverek
  2. Az Amazon Web Services (AWS), a Microsoft Azure és más publikus felhők felhőpéldányai
  3. A laptopokhoz és asztali számítógépekhez hasonló végpontokra nézve is hatással van
  4. Microsoft Office 365 postafiókok

Bővebb információkért, illetve a próbaverziókért, kattintson a következő linkre: http://www.wcs.eurooneszamitastechnikaizrt.veeammktg.com/hu?swthemeID=48166